Rablássá fajult az egyéjszakás kaland

Kpsvr 2023-03-17 09:25:00
Pénzt követelt az együttlétért a férfi, majd, amikor keveset kapott, táskányi értéket pakolt össze, s megütötte alkalmi partnerét.

Rablás miatt emelt vádat a kaposvári ügyészség azzal a férfival szemben, aki megfenyegette és bántalmazta alkalmi partnerét, majd egy sporttáskányi értékkel távozott a lakásából.

A vád szerint a húszas éveiben járó férfi 2022 szeptemberében egy kaposvári éjszakai szórakozóhelyen ismerkedett meg a sértettel, majd ezt követően annak közeli lakására mentek. Az együttlétért a vádlott ezután 40 ezer forintot követelt a sértettől, aki csupán tízezret tudott átadni a férfinak. A vádlott ezért nagy erővel megrángatta a nála idősebb és jóval gyengébb fizikumú sértettet, és meg is fenyegette, hogy csak akkor nem fogja megverni vagy megölni, ha a különbözet ellentételezéseként magával viheti bizonyos értéktárgyait: hordozható hangszórókkal és értékes kerámiaszobrokkal töltött meg egy sporttáskát, de a sértett több ruhadarabját és esernyőjét is magával vitte, amikor pedig a sértett kérlelte, hogy ne vegye el az értékeit, a férfi az elvett esernyővel ütötte fejbe áldozatát. A vádlott ezt követően távozott a helyszínről, ám a sértett feljelentése alapján a kaposvári nyomozók rövid időn belül azonosították és elfogták, a bíróság pedig elrendelte a letartóztatását.

A Kaposvári Járásbírósághoz benyújtott vádiratában az ügyészség börtönbüntetés kiszabására tett indítványt.

Szólj hozzá!

Milyen szúnyogháló való a tágas teraszajtóra?

A szúnyoghálók szerepe rendkívül fontos a meleg nyári időszakban, amikor nemcsak a szúnyogok, hanem egyéb apró rovarok is megkeseríthetik az életünket. Érdemes minden ablakra és ajtóra felszereltetni, mert ezzel megelőzhetjük a kellemetlen csípéseket, és a bosszantó jelenlétüket is elkerülhetjük.

Birkózzunk meg a dugulással, avagy ismerjük meg a legjobb lefolyótisztítókat!

A lefolyók bizony időnként komoly bosszúságot tudnak okozni a háztartásban. Természetesen a problémáknak nincs ideális idejük, azaz mindig rosszkor jönnek, na de egy komoly dugulás egészen biztos, hogy csak rosszkor tud bekövetkezni.

Felgyújtottak egy magyar hajléktalant Grazban

Az elkövető egy orosz illegális bevándorló volt.

Kaposvári főnöke volt a több megyében terítő drogbandának - VIDEÓ!!!

Marihuánával, amfetaminnal és kokainnal is üzleteltek.

Mi mindenre lesz szükség a szigeteléshez?

Sok szó esik az épületek szigeteléséről. Mitől lesz energiahatékony, alacsonyabb a számla, környezetbarát és így tovább. Amiről kevesebbet beszélünk, azok az egyéb tényezők egy szigetelt épület esetében – mint például a távtartók szerepe.

Elhunyt Gyenesei István

Az egykori miniszter, közgyűlési elnök, önkormányzati képviselő április 1-én lett volna 76 éves.

Előbb a telefonfülkét, majd élettársát verte szét az őrjöngő férfi

A cukorgyári körforgalomnál nem működött a telefonfülke, emiatt kiakadt a benyugtatózott garázda.

Ne mondj le a famintázatról, de mondj nemet a karbantartásra!

A gyönyörű megjelenésű, színben és stílusban is illeszkedő kerítések teszik teljessé az épületeket, így kialakításukra érdemes áldozni, és a lehető legjobb megoldást választani.

Pofon vágta az ügyeletes orvost a csontrészeg páciens

Kábulatából ébredve először az ápolókra kart rátámadni, végül a doktornak ment neki.

Tippek a lábszag leküzdéséhez

Ha kényelmetlenül érzed magad, ha mások jelenlétében le kell venned a cipődet, akkor mindenképpen olvasd el a mai cikkünket, amelyben számos hasznos tippet adunk a lábizzadás ellen!

Hasznos segítség a baromfiistállók tisztán tartásához: így könnyebben megy a munka

Egy baromfiistálló tisztán tartása komoly kihívás. Kézi erővel történő takarításhoz rengeteg alkalmazott kell. Manapság azonban már van hatékony gépi segítség, amely jelentősen leegyszerűsíti a feladatot.

Elengedhetetlen eszközök kutya vagy macska tartásához

Hazánkról tényleg elmondható, hogy kutya- és macskabarát, hiszen összehasonlítva más országokkal, rengeteg családban van egy vagy több házi kedvenc, függetlenül attól, hogy az az ingatlan lakás vagy ház. 

Egy kis segítség a vőlegények számára az esküvői öltöny kiválasztásához

A megfelelő öltöny kiválasztása a vőlegény számára sokszor háttérbe szorul, pedig az esküvői készülődés során legalább annyira fontos, mint az, hogy milyen színű lesz a meghívó vagy a koszorúslányok ruhája.

Különleges whiskyk a Skót Alföldről

A Skót Alföld a második legnagyobb whiskygyártó régió. Érdemes megismerni néhány érdekességet vele kapcsolatban, és megkóstolni néhány különleges italát.

Erre a termékre szükséged lehet a hálószobában

Léteznek olyan termékek, amelyek arra hivatottak, hogy a hálószobában töltött perceket még édesebbé tegyék. Ezek nemcsak a hangulat fokozásáról gondoskodnak, hanem megóvhatnak minket diszkomfortos élményektől, esetlegesen kellemetlen sérülésektől. 

Hogyan történik a tetőfedés? Mire kell figyelni?

Azzal valószínűleg nem mondunk újdonságot, hogy a tető az egyik legfontosabb része minden épületnek.

Sérült gyerekekre hivatkozva, kamupapírokkal gyűjtött adományokat két romániai férfi

Kaposváron 20 ezer, Siófokon valamivel több, mint ötezer forintot csaltak ki a jószándékú járókelőktől egy óra alatt, ám a rendőrök hamar elfogták őket.

Az LMP felszólítja Karácsony Gergelyt, hogy ne adja el a kelenföldi kollégiumot

Kanász-Nagy Máté frakcióvezető-helyettes a családi ezüst kiárusításaként értékelte, hogy a főváros meghirdette a XI. kerületi ingatlant "potom 6,5 milliárd forintért".